Cosul meu close dis

Cosul este gol

Oglinzile Sipario au fost concepute ca suprafete mari care reflecta lumina, amplificand spatiul si decorandu-l cu detalii ale lor. Cadre studiate cu atentie intr-un material de inalta tehnologie placut la atingere, pentru a fi mangaiate ca o tesatura. Suprafetele infrumusetate cresc luminozitatea in orice incapere si se pot adapta la contexte largi. Indiferent daca este sprijinit pe pamant sau atarnat ca o imagine, oglinzile Sipario imbunatatesc orice colt al casei tale prezentandu-se.

Dimensiuni:
205 X 109 X 4 (cm.)

Observatii

- Produsul poate necesita asamblare.

- Imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot contine accesorii neincluse in pachet.

- Uneori specificatiile (culoare, dimensiuni, etc.) sau pretul pot fi eronate sau pot suferi modificari de la producator.

- Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare si va rugam sa le semnalati folosind formularul de contact.

- Informatiile despre termenul de livrare si disponibilitate sunt informative. Informatiile vor fi confirmate in scris de catre echipa Archdeco.

- Pentru alte variante de culori sau materiale va rugam sa ne contactati.

Despre ADORA
Arredoclassic prezinta Adora, lux-a-porter, cel mai recent brand al companiei. Adora este nascuta din experienta Arredoclassic, pe care o adauga in celelalte colectii ale acestui brand istoric. Reprezinta un nou mod de a contempla designul italian: eleganta contemporana ca inspiratie din interiorul luxului. Linia Adora acorda o atentie deosebita gusturilor schimbatoare ale celor care cauta frumusete si un stil rafinat, contemporan. Aceasta intuitie sta la baza lui Adora, lux-a-porter, un nume care intruchipeaza intreaga filozofie a designului. Adora, lux-a-porter se uneste cu luxul designului italian cu solutii de produse castigatoare, ajungand la cea mai larga baza de clienti, cu o gama de interioare rafinate si asigurand calitatea de la detalii pana la produsul final.
Colectia de mobilier Adora semnaleaza o noua abordare a clasicului oferind interioare pline de farmec si caracter inconfundabil.

Puteti lasa review-ul dvs.

Caracteristici

Nr. articol
AX-000019
Producator
ADORA
Room usages
Interior
Materials
High-Tech material
Styles
Clasic