Cosul meu close dis

Cosul este gol

Brands

Altacom

Altacom

Compania Altacom a evoluat ca o continuarea fireasca a micii fabrici a familiei Metacom care, de la sfarsitul anilor 80 incepuse sa fabrice mobilier de design special orientat catre „economisirea spatiului”, necesitate apartinand spatiilor reduse ale habitatului contemporan. Capacitatile extraordinare de a interpreta tot ce a fost „functional” si „multifunctional” au permis companiilor sa infiinteze in cativa ani colectii complete de mese transformate, mese de extinderea consolelor, mese de luat masa extinse completate corespunzator de scaune si taburete care se potrivesc cu materialele si finisajele.

65 produse

Vezi produsele
ADORA

ADORA

Arredoclassic prezinta Adora, lux-a-porter, cel mai recent brand al companiei. Adora este nascuta din experienta Arredoclassic, pe care o adauga in celelalte colectii ale acestui brand istoric. Reprezinta un nou mod de a contempla designul italian: eleganta contemporana ca inspiratie din interiorul luxului. Linia Adora acorda o atentie deosebita gusturilor schimbatoare ale celor care cauta frumusete si un stil rafinat, contemporan. Aceasta intuitie sta la baza lui Adora, lux-a-porter, un nume care intruchipeaza intreaga filozofie a designului. Adora, lux-a-porter se uneste cu luxul designului italian cu solutii de produse castigatoare, ajungand la cea mai larga baza de clienti, cu o gama de interioare rafinate si asigurand calitatea de la detalii pana la produsul final. Colectia de mobilier Adora semnaleaza o noua abordare a clasicului oferind interioare pline de farmec si caracter inconfundabil.

18 produse

Vezi produsele
Airborne

Airborne

AIRBORNE este un editor francez de mobila din anul 1951 renumit pentru modelele sale iconice precum scaunul AA ©. Din anul 2010, renasterea sa artistica a fost asigurata cu influxul unei echipe noi si al unor tineri designeri extrem de talentati.

15 produse

Vezi produsele
Bizar Bazar

Bizar Bazar

BAZAR BIZAR va invita intr-o calatorie indepartata catre insulele dansatoare, traditiile antice si plajele ceresti din Indonezia. Marca interioara belgiana care a crescut dintr-o pasiune de-a lungul vietii pentru calatorii, creeaza piese de design extrem de originale realizate din materiale ecologice, precum zambila apei, palmierul si bambusul.

15 produse

Vezi produsele
Fire Deco

Fire Deco

Fire pit-urile FIRE DECO sunt produse in Lituania de catre un atelier de manufactura high-end, de origine baltico-americana format din designeri peisagisti si mestesugari ai metalului ce isi propun sa “fabrice emotii autentice”. Otelul cu aspect oxidat creeaza impresia de atemporalitate, in timp ce designul contemporan, de inspiratie nordica, va aduce o nota de eleganta gradinii dumneavoastra, scotand-o din anonimat.  Va oferim ocazia de a redescoperi bucuria simpla de a petrece timp de calitate cu cei dragi, in natura. Regasiti farmecul serilor lungi petrecute in aer liber, sclipirea flacarilor din ochii iubitei intr-o seara romantica, placerea unui vesnic apreciat gratar cu prietenii.  Fire pit-urile FIRE DECO reprezinta simbioza dintre mestesug, pricepere, pasiune pentru frumos si manufactura de inalta calitate. Pentru producerea lor se folosesc materiale de calitate premium, otel si otel inoxidabil cu continut mare de carbon (foarte rezistente), astfel incat, fire pit-ul (vatra de foc) pe care l-ati ales va deveni cu usurinta parte integranta a ceea ce pentru dumneavoastra inseamna acasa.

Versmissen

Versmissen

Versmissen Furniture & Decoration este o companie de familie cu peste 45 ani de experienta in mobila si design interior. Eddy si Jolanda Versmissen au preluat fraiele companiei dupa ce tatal lor infiintase brandul in anul 1970 si au crescut printre comode, mese, oglinzi, paturi si vaze, petrecand majoritatea vacantelor prin magazine de antichitati si talciocuri. Inceputa ca o firma ce vindea antichitati, astazi Versmissen ofera o gama larga de mobilier eclectic si obiecte decorative. Produsele sunt importate din Europa si Asia si personal selectate si aprobate de proprietari. Exista si o colectie proprie creata si produsa denumita V LAB.

38 produse

Vezi produsele
Tonin Casa

Tonin Casa

Fondata acum mai bine de 30 de ani, Tonin Casa a fost de la inceput un exemplu de pasiune, eleganta si cercetare in industria mobilei. Tonin Casa este in dezvoltare si crestere constanta, angajata in comertul mondial si in exportul valorilor "Made in Italy", cu produse care sintetizeaza frumusetea si functionalitatea. Produsele TONIN CASA sunt fabricate din materiale de calitate superioara, rafinate, elegante si moderne, urmarind standarde inalte de siguranta si fiabilitate. Obiectivul fundamental este de a combina frumusetea si functionalitatea, traditia si inovatia, atentia la detalii si coeziunea dintre elemente. Creatiile sale au un caracter complet original. Armonia compozitiei este pentru Tonin Casa un caracter distinctiv capabil sa reziste in timp, fara a uita ca tehnica si materialele nu sunt nimic fara dragostea pentru creatiile lor.

47 produse

Vezi produsele
Bizzotto

Bizzotto

Bizzotto este o marca italiana recunoscuta, care produce mobilier de calitate pentru intreaga casa. Sub brandul Bizzotto veti gasi mobilier cu design original pentru living, dormitor, bucatarie sau gradina, dar si obiecte de decor care sa va ajute sa imprimati locuintei personalitatea dumneavoastra. Istoria brandului Bizzotto incepe in 1946, fondat de Andrea Bizzotto, fiind printre primele companii italiene care creeaza si raspandeste pasiunea pentru mobilierul de exterior. Selectia produselor Bizzotto este inspirata din stilul italian, bazata pe deviza "O casa frumoasa si originala pentru toata lumea!".

510 produse

Vezi produsele
Gandia Blasco

Gandia Blasco

GANDIABLASCO is the main brand of the Gandia Blasco Group. It specializes in outdoor furniture, accessories and outdoor spaces of architectural nature, all linked to a Mediterranean lifestyle born over 20 years ago, inspired by Ibiza’s vernacular architecture and the passion for outdoor life of the President and Creative Director of the company, José A. Gandía-Blasco.

34 produse

Vezi produsele
Mueller Kerzen

Mueller Kerzen

Cu peste 269 de ani de traditie in spatele nostru, suntem cel mai vechi producator de lumanari din lume. Si datorita pasiunii noastre, creativitatii si tehnologiei, suntem, de asemenea cel mai tanar.

KOO International

KOO International

KOO International is a seating manufacture with more than twenty years of experience in the sector, where we create articles based on design, innovation and coherence.

28 produse

Vezi produsele
VONDOM

VONDOM

Un stil de viata, un mod de a fi. Acesta este Vondom. Mobilier Vanguard In & Out realizat cu pasiune. Proiectat de si pentru oameni dinamici, inovatori, care se bucura de moda si tendinte si cer cea mai buna calitate in tot ce se afla in jurul lor.

12 produse

Vezi produsele