Cosul meu close dis

Cosul este gol

Masa de sufragerie MERIDIANO pare doar o tablie suspendata ce ne poate servi de masa. Meridiano, deloc invaziva, intra in casele noastre cu forme rafinate de mana artistului, pentru a face confortabil si spectaculos habitatul nostru. Combinatie unica de sticla si lemn, cu tablia sa groasa de 8 cm, ne creaza un sentiment puternic de frumusete si soliditate. Sentimentul este subliniat si de tablia furniruita stejar cu noduri, care pare a fi in imponderabilitate cu picioarele din sticla transparenta. MERIDIANO, o „forta a naturii”, gata sa ajunga in sufrageria dumneavoastra daca v-a convins!

Specificatii:
Picioare din sticla securizata transparenta.
Grosime blat 8 cm.

Finisaj blat: Furnir - Rovere Nodato (W04)
Baza: Sticla securizata transparenta.

Dimensiuni: L 180 / P 90 / H 75 cm.

Termen de livrare:
8 - 10 saptamani de la confirmarea comenzii.

*Finisajul corespunde modelului din imagine.

Observatii

- Produsul poate necesita asamblare.

- Imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot contine accesorii neincluse in pachet.

- Uneori specificatiile (culoare, dimensiuni, etc.) sau pretul pot fi eronate sau pot suferi modificari de la producator.

- Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare si va rugam sa le semnalati folosind formularul de contact.

- Informatiile despre termenul de livrare si disponibilitate sunt informative. Informatiile vor fi confirmate in scris de catre echipa Archdeco.

- Pentru alte variante de culori sau materiale va rugam sa ne contactati.

Despre Altacom
Compania Altacom a evoluat ca o continuarea fireasca a micii fabrici a familiei Metacom care, de la sfarsitul anilor 80 incepuse sa fabrice mobilier de design special orientat catre „economisirea spatiului”, necesitate apartinand spatiilor reduse ale habitatului contemporan. Capacitatile extraordinare de a interpreta tot ce a fost „functional” si „multifunctional” au permis companiilor sa infiinteze in cativa ani colectii complete de mese transformate, mese de extinderea consolelor, mese de luat masa extinse completate corespunzator de scaune si taburete care se potrivesc cu materialele si finisajele.

Puteti lasa review-ul dvs.

Caracteristici

Nr. articol
AX-000091
Producator
Altacom
Room usages
Interior, Living
Materials
Sticla, Furnir
Styles
Contemporan, Modern