Cosul meu close dis

Cosul este gol

Masa de sufragerie Iceberg este o masa cu o structura arhitecturala masiva, cu baza din metal si o tablie puternica. Se distinge printr-un design puternic, captivant, care demonstreaza inclinatia sa naturala spre a adresa un bun venit oaspetilor. Iceberg, prin forma suprafetelor tabliei si a materialelor propuse, dar si prin nume, incearca sa ne transmita putere si prestanta. Din acest motiv, poate fi o prezenta impunatoare in sufrageria dumneavoastra, impunand respect si admiratie. Ea demonstreaza inclinatia sa naturala atat prin simtul tactil prin atingerea materialului tabliei, cat si vizual, prin furnirul de stejar cu noduri.

Specificatii:
Picioare metalice.
Grosime blat 8 cm.

Finisaj blat: Furnir - Rovere Nodato (W04)
Baza: Verniciato Grafite Goffrato (M11).

Dimensiuni: L 180 / P 90 / H 75 cm.

Termen de livrare:
8 - 10 saptamani de la confirmarea comenzii.

*Finisajul corespunde modelului din imagine.

Observatii

- Produsul poate necesita asamblare.

- Imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot contine accesorii neincluse in pachet.

- Uneori specificatiile (culoare, dimensiuni, etc.) sau pretul pot fi eronate sau pot suferi modificari de la producator.

- Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare si va rugam sa le semnalati folosind formularul de contact.

- Informatiile despre termenul de livrare si disponibilitate sunt informative. Informatiile vor fi confirmate in scris de catre echipa Archdeco.

- Pentru alte variante de culori sau materiale va rugam sa ne contactati.

Despre Altacom
Compania Altacom a evoluat ca o continuarea fireasca a micii fabrici a familiei Metacom care, de la sfarsitul anilor 80 incepuse sa fabrice mobilier de design special orientat catre „economisirea spatiului”, necesitate apartinand spatiilor reduse ale habitatului contemporan. Capacitatile extraordinare de a interpreta tot ce a fost „functional” si „multifunctional” au permis companiilor sa infiinteze in cativa ani colectii complete de mese transformate, mese de extinderea consolelor, mese de luat masa extinse completate corespunzator de scaune si taburete care se potrivesc cu materialele si finisajele.

Puteti lasa review-ul dvs.

Caracteristici

Nr. articol
AX-000089
Producator
Altacom
Room usages
Interior, Living
Materials
Metal, Furnir
Styles
Contemporan, Modern