Cosul meu close dis

Cosul este gol

Masa extensibila Sipario este o masa de noua generatie, recent aparuta. Doar extinizand aceasta masa puteti descoperi maiestozitatea operei care se afla in interior. Designul exprimat prin liniile geometrice elegante nu pare sa ascunda faptul ca aceasta masa extinsa a fost creata in primul rand pentru a acoperi nevoile dumneavoastra, pentru ca dumneavoastra sunteti protagonestii reali.
Sipario, in starea normala are dimensiunie de 90 cm latime si 160 cm lungime, devenind o masa patrata de 160 cm prin extindere.

Specificatii:
Baza metalica.
Mecanism telescopic de extindere.
Are 2 extensii de tip carte cu latime de 70 cm.

Finisaj blat: Furnir - Noce Canaletto (W10).
Baza: Verniciato Bronzo Goffratoo (M19).

Dimensiuni: L 160 / P 90 – 160 / H 75 cm.

Termen de livrare:
8 - 10 saptamani de la confirmarea comenzii.

*Finisajul corespunde modelului din imagine.

Observatii

- Produsul poate necesita asamblare.

- Imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot contine accesorii neincluse in pachet.

- Uneori specificatiile (culoare, dimensiuni, etc.) sau pretul pot fi eronate sau pot suferi modificari de la producator.

- Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare si va rugam sa le semnalati folosind formularul de contact.

- Informatiile despre termenul de livrare si disponibilitate sunt informative. Informatiile vor fi confirmate in scris de catre echipa Archdeco.

- Pentru alte variante de culori sau materiale va rugam sa ne contactati.

Despre Altacom
Compania Altacom a evoluat ca o continuarea fireasca a micii fabrici a familiei Metacom care, de la sfarsitul anilor 80 incepuse sa fabrice mobilier de design special orientat catre „economisirea spatiului”, necesitate apartinand spatiilor reduse ale habitatului contemporan. Capacitatile extraordinare de a interpreta tot ce a fost „functional” si „multifunctional” au permis companiilor sa infiinteze in cativa ani colectii complete de mese transformate, mese de extinderea consolelor, mese de luat masa extinse completate corespunzator de scaune si taburete care se potrivesc cu materialele si finisajele.

Puteti lasa review-ul dvs.

Caracteristici

Nr. articol
AX-000226
Producator
Altacom
Room usages
Interior, Living
Materials
Furnir, Metal
Styles
Contemporan, Modern