Cosul meu close dis

Cosul este gol

Masa extensibila Ribot este una dintre cele mai noi mese din colectie. Practica si versatila, Ribot poate fi scena unor cine romantice sau sa devina protagonista in timpul meselor luate cu prietenii. Cine spune ca micile spatii nu pot avea mese mari, nu a vazut inca Ribot. Este o masa cu tablia ovala, extrem de versatila in functionalitate si in estetica. Structura de baza trapezoidala din metal se incruciseaza cu tablia ovala si creaza un joc sugestiv de forme. Ea se extinde foarte confortabil si rapid pentru a putea gazdui oaspetii.

Specificatii:
Structura metalica.
Mecanism telescopic de extindere.
Se extinde cu o extensie de tip carte de 60 cm.

Finisaj blat: Ceramica - Pietra Grey Lucida (K07).
Baza: Verniciato Grafite Goffrato (M11).

Dimensiuni: L 110 – 170 / P 90 / H 75 cm.

Termen de livrare:
8 - 10 saptamani de la confirmarea comenzii.

*Finisajul corespunde modelului din imagine.

Observatii

- Produsul poate necesita asamblare.

- Imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot contine accesorii neincluse in pachet.

- Uneori specificatiile (culoare, dimensiuni, etc.) sau pretul pot fi eronate sau pot suferi modificari de la producator.

- Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare si va rugam sa le semnalati folosind formularul de contact.

- Informatiile despre termenul de livrare si disponibilitate sunt informative. Informatiile vor fi confirmate in scris de catre echipa Archdeco.

- Pentru alte variante de culori sau materiale va rugam sa ne contactati.

Despre Altacom
Compania Altacom a evoluat ca o continuarea fireasca a micii fabrici a familiei Metacom care, de la sfarsitul anilor 80 incepuse sa fabrice mobilier de design special orientat catre „economisirea spatiului”, necesitate apartinand spatiilor reduse ale habitatului contemporan. Capacitatile extraordinare de a interpreta tot ce a fost „functional” si „multifunctional” au permis companiilor sa infiinteze in cativa ani colectii complete de mese transformate, mese de extinderea consolelor, mese de luat masa extinse completate corespunzator de scaune si taburete care se potrivesc cu materialele si finisajele.

Puteti lasa review-ul dvs.

Caracteristici

Nr. articol
AX-000230
Producator
Altacom
Room usages
Interior, Living
Materials
Ceramica, Metal
Styles
Contemporan, Modern