Cosul meu close dis

Cosul este gol

Simteti-va una cu natura cu acest mobilier de exterior. Sunt confectionate din materiale durabile. Fiecare piesa sarbatoreste modelele naturale si striatiile inerente lemnului.
Acest lounge de un singur loc este realizat manual si este confectionat din lemn masiv de tec, permitand usoare diferente de culoare si dimensiune.
Deoarece tecul este un produs natural afectat de mediu, aparitia fisurilor, despicaturilor, indentarilor si nodurilor din lemn formeaza caracteristica si frumusetea naturala a acestui produs.

Dimensiuni:
71 cm. X 82 cm. X 76 cm.

Observatii

- Produsul poate necesita asamblare.

- Imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot contine accesorii neincluse in pachet.

- Uneori specificatiile (culoare, dimensiuni, etc.) sau pretul pot fi eronate sau pot suferi modificari de la producator.

- Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare si va rugam sa le semnalati folosind formularul de contact.

- Informatiile despre termenul de livrare si disponibilitate sunt informative. Informatiile vor fi confirmate in scris de catre echipa Archdeco.

- Pentru alte variante de culori sau materiale va rugam sa ne contactati.

Despre Bizar Bazar
BAZAR BIZAR va invita intr-o calatorie indepartata catre insulele dansatoare, traditiile antice si plajele ceresti din Indonezia. Marca interioara belgiana care a crescut dintr-o pasiune de-a lungul vietii pentru calatorii, creeaza piese de design extrem de originale realizate din materiale ecologice, precum zambila apei, palmierul si bambusul.

Puteti lasa review-ul dvs.

Caracteristici

Nr. articol
AX-000054
Producator
Bizar Bazar
Room usages
Gradina, Terasa, Exterior
Materials
Textil, Teakwood
Styles
Contemporan