Cosul meu close dis

Cosul este gol

Dulapul din colectia Sipario se remarca datorita geometriei sale minimaliste si rafinate. Forma paralelepipeda este infrumusetata cu detalii luminoase, toate imprejmuite de incadrarea designului capitonne, care aminteste de formele intregii colectii. Picioarele aurite, cu geometrii care amintesc de manerele apropiate de corpul central, ridica volumul conferind o usurinta si un impuls.

Dimensiuni:
230 X 98 X 62 (cm.)

Observatii

- Produsul poate necesita asamblare.

- Imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot contine accesorii neincluse in pachet.

- Uneori specificatiile (culoare, dimensiuni, etc.) sau pretul pot fi eronate sau pot suferi modificari de la producator.

- Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare si va rugam sa le semnalati folosind formularul de contact.

- Informatiile despre termenul de livrare si disponibilitate sunt informative. Informatiile vor fi confirmate in scris de catre echipa Archdeco.

- Pentru alte variante de culori sau materiale va rugam sa ne contactati.

Despre ADORA
Arredoclassic prezinta Adora, lux-a-porter, cel mai recent brand al companiei. Adora este nascuta din experienta Arredoclassic, pe care o adauga in celelalte colectii ale acestui brand istoric. Reprezinta un nou mod de a contempla designul italian: eleganta contemporana ca inspiratie din interiorul luxului. Linia Adora acorda o atentie deosebita gusturilor schimbatoare ale celor care cauta frumusete si un stil rafinat, contemporan. Aceasta intuitie sta la baza lui Adora, lux-a-porter, un nume care intruchipeaza intreaga filozofie a designului. Adora, lux-a-porter se uneste cu luxul designului italian cu solutii de produse castigatoare, ajungand la cea mai larga baza de clienti, cu o gama de interioare rafinate si asigurand calitatea de la detalii pana la produsul final.
Colectia de mobilier Adora semnaleaza o noua abordare a clasicului oferind interioare pline de farmec si caracter inconfundabil.

Puteti lasa review-ul dvs.

Caracteristici

Nr. articol
AX-000024
Producator
ADORA
Room usages
Interior
Materials
Lemn
Styles
Clasic