Cosul meu close dis

Cosul este gol

Consola extensibila ASTORIA inaugureaza un nou stil interpretativ bazat pe integrarea materialelor vintage. Prezente in acest caz pe tablie si in armonie cu cadrul metalic vopsit grafit, ii determina caracterul, unul modern si hotarat. Dar poate cel mai bun cuvant pentru a caracteriza aceasta consola este metamorfoza. Transformarea, din consola in masa de pranz apartine filozofiei ALTACOM: tot ce este in miscare pentru a efectua o determinata functionalitate, trebuie sa aiba calitati estetice apreciate. Suportul metalic, prevazut in zona centrala a mesei sub tablie, sustine in totalitate si fara sa deranjeze, tablia pe intreaga ei lungime.

Specificatii:
Structura metalica.
Mecanism telescopic de extindere din aluminiu.
Picior central de sprijin.
Agatatori retractabile pe picioarele din capete pentru extensii.


Finisaj blat: Melamina - Vintage Chiaro (N25).
Baza: Verniciato Grafite Goffrato (M11).

Dimensiuni: L 40 – 190 / P 95 / H 75 cm.

Termen de livrare:
8 - 10 saptamani de la confirmarea comenzii.

*Finisajul corespunde modelului din imagine.

Observatii

- Produsul poate necesita asamblare.

- Imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot contine accesorii neincluse in pachet.

- Uneori specificatiile (culoare, dimensiuni, etc.) sau pretul pot fi eronate sau pot suferi modificari de la producator.

- Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare si va rugam sa le semnalati folosind formularul de contact.

- Informatiile despre termenul de livrare si disponibilitate sunt informative. Informatiile vor fi confirmate in scris de catre echipa Archdeco.

- Pentru alte variante de culori sau materiale va rugam sa ne contactati.

Despre Altacom
Compania Altacom a evoluat ca o continuarea fireasca a micii fabrici a familiei Metacom care, de la sfarsitul anilor 80 incepuse sa fabrice mobilier de design special orientat catre „economisirea spatiului”, necesitate apartinand spatiilor reduse ale habitatului contemporan. Capacitatile extraordinare de a interpreta tot ce a fost „functional” si „multifunctional” au permis companiilor sa infiinteze in cativa ani colectii complete de mese transformate, mese de extinderea consolelor, mese de luat masa extinse completate corespunzator de scaune si taburete care se potrivesc cu materialele si finisajele.

Puteti lasa review-ul dvs.

Caracteristici

Nr. articol
AX-000099
Producator
Altacom
Room usages
Interior, Living
Materials
Metal, Melamina
Styles
Vintage