Cosul meu close dis

Cosul este gol

Mobilierul pentru televizor mobil Sipario se caracterizeaza printr-o geometrie orizontala, care, in functie de cerintele spatiale, poate fi combinata cu doua elemente verticale, creand locul perfect pentru gazduirea televizorului. Incadrarea larga si luminoasa, cu romburi, finiseaza elegant aceste elemente pentru a garanta unitatea si coerenta in solutia de mobilier a acestui spatiu de locuit. Indiferent daca este utilizat ca o caracteristica individuala sau impreuna cu vitrine, mobilierul pentru televizor mobil Sipario este o solutie eleganta de locuit, cu geometrii solide si totusi rafinate.

Dimensions:
180 X 62 X 86 (cm.)

Observatii

- Produsul poate necesita asamblare.

- Imaginile sunt cu titlu de prezentare si pot contine accesorii neincluse in pachet.

- Uneori specificatiile (culoare, dimensiuni, etc.) sau pretul pot fi eronate sau pot suferi modificari de la producator.

- Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare si va rugam sa le semnalati folosind formularul de contact.

- Informatiile despre termenul de livrare si disponibilitate sunt informative. Informatiile vor fi confirmate in scris de catre echipa Archdeco.

- Pentru alte variante de culori sau materiale va rugam sa ne contactati.

Despre ADORA
Arredoclassic prezinta Adora, lux-a-porter, cel mai recent brand al companiei. Adora este nascuta din experienta Arredoclassic, pe care o adauga in celelalte colectii ale acestui brand istoric. Reprezinta un nou mod de a contempla designul italian: eleganta contemporana ca inspiratie din interiorul luxului. Linia Adora acorda o atentie deosebita gusturilor schimbatoare ale celor care cauta frumusete si un stil rafinat, contemporan. Aceasta intuitie sta la baza lui Adora, lux-a-porter, un nume care intruchipeaza intreaga filozofie a designului. Adora, lux-a-porter se uneste cu luxul designului italian cu solutii de produse castigatoare, ajungand la cea mai larga baza de clienti, cu o gama de interioare rafinate si asigurand calitatea de la detalii pana la produsul final.
Colectia de mobilier Adora semnaleaza o noua abordare a clasicului oferind interioare pline de farmec si caracter inconfundabil.

Puteti lasa review-ul dvs.

Caracteristici

Nr. articol
AX-000015
Producator
ADORA
Room usages
Interior
Materials
Lemn
Styles
Clasic